skladnost-politik-(1)
skladnost-politik-(2)
skladnost-politik-(3)
skladnost-politik-(4)
skladnost-politik-(5)
skladnost-politik-(6)
skladnost-politik-(7)

Pravno obvestilo

Lastnik spletne strani je SLOGA, platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč.


Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. 

Piškotek običajno vsebuje naslov strežnika, iz katerega je bil poslan, življenjsko dobo in naključno generirano vrednost. Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij, vendar je lahko preko komunikacije med strežnikom in uporabljenim spletnim brskalnikom spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev ter omogoča tudi enostavno sledenje uporabnika. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. 

Te podatke, zbrane s pomočjo piškotkov, bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. 

Uporabljamo naslednje piškotke:

Na spletni strani se za spremljanje statistike obiska spletne strani uporablja sistem Google Analytics, ki lahko na ta način zbira podatke o uporabnikih z različnih spletnih mest in zbrane podatke lahko uporablja tudi za različne lastne namene. Štirje piškotki beležijo naslednje podatke o uporabniku za namen vodenja statistike obiska: 

__utma

2 leti

Google Analytics - zbiranje podatkov za statistiko ogledov spletne strani

__utmb

30 minut

Google Analytics - zbiranje podatkov za statistiko ogledov spletne strani

__utmc

do konca seje

Google Analytics - zbiranje podatkov za statistiko ogledov spletne strani

__utmz

6 mesecev

Google Analytics - zbiranje podatkov za statistiko ogledov spletne strani

cc_analytics

1 leto

Vaša nastavitev za Google Analytics piškotke

cc_social

1 leto

Vaša nastavitev za Socialna omrežja


Piškotki omogočajo prepoznavo različnih obiskovalcev in beleženje njihovih obiskov ter na ta način pomagajo izboljšati spletno stran.

 Upravljanje in brisanje piškotkov

S piškotki lahko upravljate tako, da kadar koli spremenite nastavitve zasebnosti na spletni strani ali v nastavitvah brskalnika spremenite način, kako brskalnik uporablja piškotke. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani.

 

Operacijo delno financira  Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov, razvojne prioritete Institucionalna in administrativna usposobljenost; prednostne usmeritve Spodbujanje razvoja nevladnih organizacij, civilnega in socialnega dialoga.

sloga

sloga

Stran je bila posodobljena v letu 2019 v sklopu projekta "Coherent Europe for Susatainable Development", ki ga financirata Evropska komisija in Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije. Vsebina spletne strani ne odraža nujno stališča ali mnenja Evropske komisije ali MZZ RS.

Stran je bila posodobljena in nadgrajena 2015-2016 v sklopu projekta "Svetovljanska Evropa" (World Wise Europe), ki ga financira Evropska komisija in deloma sofinancira Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije.

Spletna stran Skladnost politik za razvoj je spletna stran nevladnih razvojnih organizacij, ki se združujejo v Platformi Sloga in je del projekta "S Slogo(m) do učinkovitega razvojnega sodelovanja II", ki je pridobil sredstva Evropskega socialnega sklada na razpisu Ministrstva za javno upravo za obdobje 2010-2012.

Pravno obvestilo!

icon wweb

          logo CE4SD

icon mrssb

icon eub